Levering

Levering af din ordre.

Normalt pakker og sender vi din ordre, så snart vi har modtaget den i vores ordresystem.

Vi sender dine varer enten med POST Nord eller GLS.
Du vælger selv hvem din ordre skal sendes med, når du lægger din ordre.

Så snart vi har pakket din ordre og leveret til den til posthuset/GLS, vil du modtage du en mail fra os med besked om at dine varer er på vej til dig.

POST Nord deler post ud fra mandag til fredag. Dvs. du kan altså ikke længere modtage pakker om lørdagen. Normalt vil du modtage varerne i løbet af en lille uges tid.

Med GLS kan du vælge at få din ordre leveret til en pakkeshop i nærheden af hvor du bor, og så hente din pakke, når det passer dig.

GLS afhenter pakker om eftermiddagen og i løbet af dagen efter har de afleveret dem til modtageren. Undtagelsen er dog øer uden broforbindelse.

Sika-mut.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hverken hos POST Nord, GLS eller TELE POST Greenland eller andre landes postvæsener.

Restordre.

Hvis en vare er gået i restordre, kan leveringstiden desværre blive lidt længere, da vi skal have nye varer hjem fra systuerne.

Er din vare i restordre vil du modtage en mail fra os med oplysninger om forventet leveringstid.

Sikamut leverer til hele verden.

Hvis du bor et sted, som ikke er registret i rullemenuen “land”, når du afgiver din ordre, så kontakt os eller send en mail til os på salg@sika-mut.dk

Porto/Fragt.

Vi opkræver et fast beløb for levering af en ordre.

Prisen pr. 01.01.20 er en flad 50-er.